Vergaderingen & Bijeenkomsten

Bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle ruimte voor een (zakelijke) bijeenkomst als een vergadering of presentatie. In ons hotel hebben we een vergaderzaal en twee ruime woonkeukens gemaakt.

De vergaderruimte (tot 14 personen) bevindt zich in het souterrain van ons hotel. Doordat het daglicht aan twee kanten naar binnenschijnt is dit een fijne ruimte waar heerlijk gewerkt kan worden. Er is een ruime tafel en een flip-over aanwezig. Een groot TV-scherm is tegen een meerprijs ook beschikbaar.

De Republika Daventria ademt de sfeer van de jaren ’80. Deventer als rebelse stad. Wij tegen de rest van de wereld. Hier kun je bijeenkomen in een 10-persoons kamer. Een enorme vergadertafel en een muurschildering van kunstenaars Peter Kortleve en Albert Dedden bieden je inspiratie. De keuken biedt je alle gemakken om de dag comfortabel door te brengen. En het uitzicht en de geluiden van de kerkklokken van de Lebuinus markeren de tijd. Recept voor een fijne dag!

d’IEssel is ingericht met een knipoog naar de IJssel. Deze woonkeuken kijkt uit op het plein voor het hotel en de indrukwekkende Lebuinuskerk. Als dat je niet inspireert tot grote daden!
De ruime vergadertafel is geschikt voor 8-10 personen en koffie en thee die pak je lekker zelf. Ongestoord vergaderen dus!

Catering: Uiteraard is het mogelijk om te beginnen met koffie en een lekker lokaal ontbijt, van een heerlijke gezonde lunch te genieten rond de middag en te eindigen met een mooi DAVO-biertje in ons restaurant Betti.

Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden: +31 6 38373773 of mail naar welkom@inhethuisvan.nl