Arrangementen

Beleef!

Maak je verblijf onvergetelijk met een van onze arrangementen. Een weekendje weg met een van onze arrangementen biedt jou de kans om zorgeloos te genieten.
Zo verzorgen wij ontbijt, een high tea of diner. Of zorgen wij voor een bezoek aan nabijgelegen ambachtelijke streekbedrijven of een verhalenverteller bij het kampvuur die vertelt over de streek en zijn legenden.
Ook sportieve activiteiten als een mountainbikeclinic of een kanotocht over sallandse weteringen regelen wij graag voor onze gasten.

Maatwerk

Heb je een vraag, speciale wens of een eigen idee? Laat het ons dan weten en wij doen je vrijblijvend een passend en aantrekkelijk voorstel.

BOEK!,
Arrangement:
Wandelvierdaagse 2020
4 dagen wandelen met Saint Daveaux In ons hotel zeggen alle kamers iets over onze prachtige stad en de ommelanden. Bijvoorbeeld Saint Daveaux die kordaat naast Lebuinus richting de Deventer binnenstad loopt! Een prachtig vertrekpunt voor iedereen die van 23 tot en met 26 april 2020 de Deventer wandelvierdaagse gaat lopen. Het thema van dit […] Lees meer
125,
Arrangement:
Bijeenkomst
In ons hotel hebben we twee ruime woonkeukens gemaakt. Deze zijn ook beschikbaar voor bijeenkomsten. De Republika Daventria ademt de sfeer van de jaren ’80. Deventer als rebelse stad. Wij tegen de rest van de wereld. Hier kun je bijeenkomen in een 10-persoons kamer. Een enorme vergadertafel en een muurschildering van kunstenaars Peter Kortleve en […] Lees meer