Vriendjes met Mark

In een modern en kleinschalig hotel is natuurlijk geen plek voor een receptie of een balie. Dat is ook niet nodig want wij, Andrea, Rob en Marleen zorgen persoonlijk voor de hospitality. 24/7 en altijd bereikbaar. Daarbij krijgen wij technische hulp van een heel bijzonder apparaat. Onze iPhone genaamd Hoteltelefoon, altijd de beste vriend van diegene die dienst heeft. Hij gaat met je naar bed en je wordt met hem wakker. Hij geeft boekingen door, appt met de gasten van de dag en meldt de beoordelingen die de gasten via booking.com gegeven hebben.

Sinds de corona-crisis merken we dat onze Hoteltelefoon nog een bijzondere gave heeft. Hij heeft namelijk een rechtstreekse lijn met zijn vriend, onze minister-president Rutte. Na iedere persconferentie geeft hij de annuleringen door. Pling, pling, pling. Mark zegt blijf thuis en Hoteltelefoon geeft het door. Het hotel loopt begrijpelijk leeg.

Gisteren zei Mark dat hij weet hoe zwaar het voor ons ondernemers is. En via zijn rechtstreekse lijn met Hoteltelefoon sprak hij ons een beetje moed in. Pling, pling. Twee keer een 10 als beoordeling van booking.com gasten die net voor de crisis in ons hotel overnacht hebben. Zo fijn, ik plink even een traantje weg.
He Hoteltelefoon, zeg maar even tegen je vriend Mark dat we het nog wel even volhouden. Samen staan we sterk!