Ontbrekend woord

In dit blog komt een woord niet voor. Raad het woord en win een mooie fles prosecco (doorgeven via facebook of welkom@inhethuisvan.nl).

 

Het zijn rare tijden. Het hotel is zo goed als leeg en wij zijn toch druk. Iets met exploitatie, restaurant, nieuwe inrichting en zo. Daarover later meer. Het is in ieder geval fijn om lekker bezig te zijn.

De telefoon ging. Een medewerkster van de provincie Overijssel. Of ik morgen tijd heb voor een videocall met de gedeputeerde. Nu heb ik geen ervaring met thuiswerken en videocalls. Dat werkt niet zo goed bij een hotel. Maar voor een gedeputeerde verdiep ik mij er graag in. En zo zat ik de volgende dag netjes door vrouwlief geknipt en geschoren en met een gestreken bloesje (een stropdas is een echte no-go) voor de webcam.

Mijn videocall debuut begon met een geanimeerd gesprek met de medewerkster. Ik begon te vermoeden waar het gesprek met de gedeputeerde over zou gaan. Deed mijn haar nog even in model, zette mijn kraagje recht en keek wanhopig om mij heen op zoek naar iemand die mij nog een stropdas zou kunnen aanreiken. Te laat, de gedeputeerde verscheen bijna op het beeldscherm van mijn Macbook. Ruis, schokkende beelden van nog steeds de medewerkster, haperende teksten die nog het meest leken op een rap van onze Deventer trots Snelle. Ik begon ook maar eens op wat icoontjes op mijn scherm te klikken maar beter werd het niet. Na 5 minuten ging de telefoon en had ik op een ouderwetse manier contact met Gert Harm ten Bloscher, gedeputeerde van de provincie Overijssel die ons feliciteerde met het winnen van de Ereprijs NatuurVoorElkaar. Wij krijgen een bijdrage om onze binnentuin duurzaam in te richten. Yes, wat een mooi nieuws in deze rare tijden!

In mijn joggingbroek snelde ik naar de slijter voor een fles prosecco om het heuglijke feit te vieren!