Lounge muziekje, cocktail ……

De lockdown wordt verlengd dus even een paar daagjes uitwaaien op Terschelling is geen probleem. Bijkomen van een raar jaar en de mindset op de laatste loodjes zien te krijgen.

Wat is dan beter dan een wandeling door de duinen en dan via het strand terug. Het strand, we hebben er zin in! Na 4 km duinen is het zover, een paadje door het duinlandschap richting zee. Andrea gaat voorop maar al snel hoor ik ‘het begint hier wel erg modderig te worden’. Honderd meter verderop blijkt een duinvalleitje helemaal blank te staan en moeten we terug.

Onwillekeurig doet het mij aan het afgelopen jaar denken. Stop, niet verder, terug!

Zoals we al bijna een jaar gewend zijn komen we onmiddellijk in beweging. Terug, opnieuw beginnen. Hier rechtsaf dan. Maar ook daar water. Houd moed en houd vol! Nog twee mislukte pogingen verder zijn we terug bij af, vlak bij ons verblijf.

Maar gelukkig is daar een gewone strandovergang en even later staan we toch op het strand. Het is nog wat winderig en frisjes maar we zien het helemaal voor ons. Blauwe lucht, zonnetje, een gezellig vol strand, lounge muziekje, cocktail.

Nog even, nog heel even. Dan zijn alle paadjes weer begaanbaar ….