En klaar is het huis!

Jo Daggert kan trots zijn

Je zal maar een huis naar je vernoemd krijgen. Eerst ben je een beetje teleurgesteld want het is een oude kapschuur. Maar dat laat In het huis van … niet gebeuren natuurlijk.
Dus na 1,5 jaar bestemmingsplan en omgevingsvergunning en 6 maand verbouwen is die kapschuur omgetoverd tot een prachtige vakantiewoning. Jo Daggert kan, weliswaar postuum, trots zijn! Een vakantiewoning die naar haar vernoemd is. Op misschien wel de mooiste plek van Deventer, midden in de uiterwaarden van Keizersrande in het prachtige IJssellandschap. Natuurlijk gebouwd als huis van de toekomst. Duurzaam verwarmd met een luchtwarmtewisselaar en zonnepanelen op het dak. Met isolatie van vlas en platen gemaakt van oude spijkerbroeken. Met leemstuck afgewerkt van binnen en met Douglas planken uit de bossen van IJssellandschap van buiten.
Deze week genieten de eerste vakantiegangers van hun welverdiende rust in het huis van Jo. Wie deze plek ook wil beleven kan boeken via www.inhethuisvan.nl. En natuurlijk hebben we gelukkig de foto’s!

Voor iedereen die meegevoerd heeft ontzettend bedankt; Daan DAAN OOMS ecobouw Martin Joost Hervé Daan Isabel Wies Joske Sophie KajMariëlle Wim EEGA Plus IJssellandschap Annette facebookloze Jack, Ivo, Mama, Ilona, Vincent, Joris, Theo en oei wie ben ik allemaal vergeten? Voeg je dan vooral toe aan dit bericht.

@Hoevelmansweg 2a in Diepenveen