De hippe klusser

Vandaag fietste ik door een prachtig voorjaarszonnetje naar onze nieuwste aanwinst. In het huis van Bello. Op een paar minuten fietsen van ons eigen huis op landgoed het Schol.

Lekker klussen want binnenkort komen de eerste gasten.

Na het verzamelen van alle materialen, de juiste boorkop op de machine en de stekker in het stopcontact gaf ik vol gas. En hup daar zat ik kuchend in een stofwolk. Stofkapje vergeten. Dat wordt dus online een set bestellen bij de bouwmarkt, 4 uur wachten om funshoppen te voorkomen en dan in de rij klussers aansluiten om mijn bestelling op te halen.

Mismoedig legde ik mijn boormachine neer en kuchte nog een wolkje stof uit. Gelukkig geen Corona kuchje. En zo dacht ik opeens aan mijn mondkapje dat ik op verzoek van Mark en Hugo aangeschaft heb. Wat ooit suffe witte stofkapjes waren is inmiddels een fancy Adidas mondkapje geworden.

Ik viste hem uit mijn zak en gaf weer vol gas. Terwijl ik blijmoedig de stofwolk trotseerde bedacht ik mij dat Corona ook echt goede kanten heeft. Hier had ik een jaar geleden nog niet van durven dromen.

Corona heeft het klussen flink verhipt!