Bed & Bios

Donderdag 27 t/m zaterdag 29 mei 2021

Omdat cultuur (bijna) weer kan en we er allemaal naar verlangen nodigt Brood, Borrel Betti en MIMIK Film, Theater en Café jullie uit voor het eerste Deventer Bed & Bios weekend.

Overnachten in kunsthotel In het huis van Deventer, een marathon van 4 kunstfilms en een lezing, dineren, lunchen en borrelen in Brood, Borrel Betti en MIMIK café. Drie dagen ondergedompeld in cultuur. En jij kan het meemaken!

MIMIK is het nieuwe filmtheater van Deventer. Met 4 prachtige state of the art filmzalen en een theaterzaal. Aan de IJssel en in het culturele hart van Deventer. Waar ook Brood, Borrel Betti te vinden is. Het restaurant van Hotel in het huis van Deventer. Met 8 citylofts voor 2 tot 6 personen. Uniek want ingericht in samenwerking met een creatief team. Een beeld midden in je kamer of je bed als kunstwerk.

Samen hebben we het Bed & Bios arrangement voor jullie gemaakt. We beginnen op donderdagavond met een starter. Een scandinavische productie waarin blijkt dat kunst en criminaliteit dicht bij elkaar liggen en elkaar soms aanraken.
Na een overnachting in een van onze Auping bedden en een heerlijk ontbijt is de vrijdag gevuld met drie films. Na iedere film kruip je dichter op de huid van de kunstenaar zelf. In de laatste film kijk je mee over de schouder van Gerhard Richter, meermalig uitgeroepen tot belangrijkste kunstenaar van onze tijd.

Natuurlijk is tussendoor tijd voor lunch en diner en na afloop borrelen in MIMIK. Uiteindelijk verlang je natuurlijk weer naar je eigen Auping om nog even lekker na te dromen.

Op de zaterdag volgt na het ontbijt de verdieping met een lezing over de afgelopen dagen. Daarna zwaaien we je uit en kun je eindelijk weer eens cultureel gevoed de rest van het weekend in.

De kosten voor dit arrangement bedragen €249,- per persoon. (excl. toeslag 4 persoons city loft)
Ontbijt, lunch, diner, borrel & tickets zijn hierbij inbegrepen.

Om te reserveren bel 06 38 37 37 73 of laat het ons weten via dit formulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk zodat we de boeking kunnen bevestigen.