Altijd Valentijn

Wist je dat Deventenaren bekend staan om hun liefde voor de stad? Het is bij ons dus iedere dag Valentijn. We hebben daarom een arrangement gemaakt voor jou. Speciaal als je naar Deventer komt om de liefde te vieren.

Vanaf 12u ben je welkom. Je geeft je bagage af en wandelt naar The Lemon Tree. Dit toprestaurant wordt gerund door, hoe kan het anders, chef Valentijn Bergers. Je geniet vanaf 13u van zijn culinaire verrassingen en bijbehorende wijnen. Een perfecte middag om het leven en de liefde te vieren.

Bij terugkeer in ons hotel staat je bagage al in je sfeervolle cityloft. Ook staat een koele fles cava klaar. Om nog even lekker na te genieten.

’s Avonds loop je nog even lekker een rondje. Misschien nog ergens een klein hapje eten en genieten van onze unieke verlichte binnenstad.

Na heerlijk geslapen te hebben in een van onze Auronde topbedden geniet je van een lokaal ontbijtje in ons restaurant Betti. Dan is het tijd om even de benen te strekken. Onze Valentijnswandeling leidt je naar verrassende plekjes langs de IJssel en in de stad. Je ziet elkaar en Deventer met andere ogen.

Terug bij Betti geniet je nog even na met een kop koffie of thee. Liefdevol zwaaien we je uit vanaf ons bordes. Jullie kunnen er weer even tegen ….

Om te reserveren bel 06 38 37 37 73 of laat het ons weten via dit formulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk zodat we de boeking kunnen bevestigen. Dit arrangement is voor 2 personen te boeken.