In het huis van...

Direct boeken
Bekijk al onze City lofts Direct boeken

In het huis van Deventer

HOTEL

Ons hotel is een heerlijke uitvalsbasis midden in de stad. Fijne woonkamers, een mooie binnentuin en de prachtige ommelanden van Deventer op loopafstand. Een plek waar design en kunst elkaar ontmoet. Even er tussen uit…

ONS HOTEL

Ongewoon bijzonder. Waar alles net even anders is. Persoonlijk, verrassend, uitdagen en inspirerend.

Waar kun je ons hotel vinden?

Aan een prachtig plein midden in Deventer. Met de trots van deze stad – de Lebuinuskerk – voor de deur. In een monumentaal oud herenhuis met een rijke historie. Daar vindt je ons prachtige hotel.

Op deze plek ging vroeger Erasmus naar school (ja, die van die brug). Hij studeerde Grieks en Latijn. Geen zorgen, we gaan je niet de les wijzen. Jij mag gewoon heerlijk overnachten bij ons. In bijzondere kamers. Met bijzondere verhalen.

UNIEK

In ons hotel is niets standaard. We halen onze stad binnen samen met interieurarchitect Ellen Schild van Studio Groen+Schild en het kunstenaarsduo Albert Deddenen Paul Keizer, bekend onder de naam Spacecowboys.

Daarom zijn al onze city lofts uniek en eigen zodat je direct voelt dat je niet ‘lost in translation’ bent in het zoveelste hotel aan dat anonieme plein, of langs die onpersoonlijke snelweg. Nee, jij mag overnachten in Deventer!

De City lofts

Vergaderen

In ons hotel hebben we twee ruime woonkeukens gemaakt. Deze zijn ook beschikbaar voor bijeenkomsten.
De Republika Daventria ademt de sfeer van de jaren '80. Deventer als rebelse stad. Wij tegen de rest van de wereld. Hier kun je bijeenkomen in een 10-persoons kamer. Een enorme vergadertafel en een muurschildering van kunstenaars Peter Kortleve en Albert Dedden bieden je inspiratie. De keuken biedt je alle gemakken om de dag comfortabel door te brengen. En het uitzicht en de geluiden van de kerkklokken van de Lebuinus markeren de tijd. Recept voor een fijne dag!

Maatwerk

Wij zorgen graag dat je verblijf in ons hotel aan al je wensen voldoet. Dus neem voor speciale vragen gerust contact op met +31 6 38373773!

Naar arrangementen

Blog

Voor jou, door ons!

Geplaatst op 20 september 2022 Crisis? Wat een regen de afgelopen dagen. Gelukkig blijven onze gasten lachen. De afgelopen maanden waren droog en heet. Een crisis. Dus als regen de oplossing is dan gaan we daar niet over klagen. Goed plan. We hebben best van de coronacrisis geleerd. De hele zomer kwamen gasten met een glimlach binnen. Het kan weer dus […] Lees meer

Kun je er geen
genoeg van krijgen?

Meer blogberichten