In het huis van...

Direct boeken
Bekijk al onze City lofts Direct boeken

Hotel in het huis van Deventer

MEDEDELING IN VERBAND MET CORONA

Wij schakelen even om
Waarom?
Omdat het kan!

Heb jij de komende weken (of maanden) een eigen plek nodig?

Ons hotel is heel flexibel en dat komt deze dagen goed uit. We hebben onze hotelkamers omgeschakeld naar citylofts. Met een eigen ingang, een eigen woonkeuken en ….. een of meer slaapkamers. Verblijven dus zonder de 1,5 meter grens op te zoeken.

In het centrum van Deventer en met veel mogelijkheden om even een wandeling of fietstocht te maken. Supermarkt en afhaalrestaurants in de buurt.

Voor vragen, neem contact op met ons via welkom@inhethuisvan.nl of bel +31 6 38373773.

 

Een prachtig plein midden in Deventer. In een monumentaal oud herenhuis hebben we een prachtig hotel gemaakt.

Op deze plek ging vroeger Erasmus naar school (ja, die van die brug). Hij studeerde grieks en latijn.  Maar jij mag gewoon heerlijk overnachten bij ons.

UNIEK

In ons hotel is niets standaard. We halen onze stad binnen samen met interieurarchitect Ellen Schild van Studio Groen+Schild en het kunstenaarsduo Albert Deddenen Paul Keizer, bekend onder de naam Spacecowboys.

Daarom zijn al onze city lofts uniek en eigen zodat je direct voelt dat je niet ‘lost in translation’ bent in het zoveelste hotel aan dat anonieme plein, of langs die onpersoonlijke snelweg. Nee, jij mag overnachten in Deventer!

De City lofts

Vergaderen

In ons hotel hebben we twee ruime woonkeukens gemaakt. Deze zijn ook beschikbaar voor bijeenkomsten.
De Republika Daventria ademt de sfeer van de jaren '80. Deventer als rebelse stad. Wij tegen de rest van de wereld. Hier kun je bijeenkomen in een 10-persoons kamer. Een enorme vergadertafel en een muurschildering van kunstenaars Peter Kortleve en Albert Dedden bieden je inspiratie. De keuken biedt je alle gemakken om de dag comfortabel door te brengen. En het uitzicht en de geluiden van de kerkklokken van de Lebuinus markeren de tijd. Recept voor een fijne dag!

Maatwerk

Wij zorgen graag dat je verblijf in ons hotel aan al je wensen voldoet. Dus neem voor speciale vragen gerust contact op met +31 6 38373773!

Naar arrangementen

Blog

Voor jou, door ons!

Geplaatst op 31 maart 2020 Bos, bier en chips “We zijn er!” klinkt er door het vakantiehuis. Ik rol de laatste verf uit op het plafond en kom wat onhandig en wankelend omhoog van mijn liggende positie op kast. Met de verfkwast nog in mijn hand zwaai ik naar Renate die binnenkomt. “Pas op!” roept Joske. Te laat… de knaloranje muur zit al onder […] Lees meer

Kun je er geen
genoeg van krijgen?

Meer blogberichten