Arrangementen

Beleef!

Maak je verblijf onvergetelijk met een van onze arrangementen. Een dagje weg met een van onze arrangementen biedt jou de kans om zorgeloos te genieten.
Zo verzorgen wij ontbijt, een high tea of diner. Of zorgen wij voor een bezoek aan nabijgelegen ambachtelijke streekbedrijven of een verhalenverteller bij het kampvuur die vertelt over de streek en zijn legenden.
Ook sportieve activiteiten als een mountainbikeclinic of een kanotocht over sallandse weteringen regelen wij graag voor onze gasten.

Maatwerk

Heb je een vraag, speciale wens of een eigen idee? Laat het ons dan weten en wij doen je vrijblijvend een passend en aantrekkelijk voorstel.

0,00
Arrangement:
Betti speelt…
Betti speelt… op het Grote Kerkhof! Lekker spelen op het Grote Kerkhof? Dat kan! Loop even naar binnen bij Betti brood & borrel en leen ons levensgrote Djenga-spel of speel een actief spel met een bal. Wees creatief!   Lees meer
125,
Arrangement:
Vergaderingen & Bijeenkomsten
Bent u op zoek naar een unieke en sfeervolle ruimte voor een (zakelijke) bijeenkomst als een vergadering of presentatie. In ons hotel hebben we een vergaderzaal en twee ruime woonkeukens gemaakt. De vergaderruimte (tot 14 personen) bevindt zich in het souterrain van ons hotel. Doordat het daglicht aan twee kanten naar binnenschijnt is dit een […] Lees meer